About us

PlusOne. ligt in het Fortuna stadion in Sittard, het is een toplocatie om congressen of bijeenkomsten te organiseren! Een congres dat gaat over wat voor thema dan ook, daar weten onze eventmanagers wel raad mee! Nieuwsgierig? Treuzel niet en geef ons gerust een call! En misschien zien we ons dan snel in het stadion.

Waarom PlusOne.

Bij PlusOne. Is nothing impossible. Jouw grootste en meest gekke idee├źn worden bij ons werkelijkheid. Heb je een waanzinnig idee voor een event? Call us!

Eat good, feel good. Zonder de perfecte food & beverage vinden wij een event niet compleet. Daarom hebben wij onze eigen catering. Dit betekent geen zoekwerk naar een cateraar en altijd genoeg food & beverage in de buurt om van te genieten.

Wij vinden niets zo vervelend als het niet nagekomen van afspraken. Bij PlusOne. We do what we say en we say what we do.

Na een lang event heeft niemand meer zin om een stuk te moeten lopen. Bij al onze venues is inhouse parking inbegrepen. Dit betekent dat je warm en droog zowel uit als instapt onder het Fortuna Sittard stadion.

Experience is een van onze favoriete termen. Een event bij PlusOne. barst van de beleving. See you at the top!

Teamwork makes the dreamwork. Een event is pas geslaagd met goed personeel. Personeel dat alles uit handen neemt en zorgt voor een goede sfeer. Onze crew maakt jouw event compleet.

PlusOne. ligt in het Fortuna stadion in Sittard, het is een toplocatie om evenement, congressen of bijeenkomsten te organiseren!

Onze zalen of skyboxen beschikken ieder over een moderne, eigen en opvallende uitstraling. Het zijn de perfecte ruimtes voor elk soort gezelschap of evenement.

Eat good, feel good. Zonder de perfecte food & beverage vinden wij een event niet compleet.

Reviews

Jouw mening is voor ons belangrijk. Deel je mening met ons via klantenvertellen.nl.

Vacatures

Join the team! Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle events, ontwikkelingen en nieuws rondom PlusOne? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!